?

Log in

Previous Entry | Next Entry

The current media circus, which amplifies every Trump misstep and forces him to stumble again and again, is different from a previous global spectacle of similarly epic proportions -- President Bill Clinton's Monica Lewinsky scandal. That one had to do with sexual indiscretions, something the world outside the U.S. doesn't take as seriously as the American public. The current scandal is about constantly repeated allegations concerning U.S. politicians and officials doing the bidding of foreign powers. Trump's enemies aren't accusing him of being unfaithful to his wife -- they're calling him mentally impaired, unfit to govern, easily influenced by foreign masterminds such as Putin.

Russians Are Laughing at the U.S., Not Just at Trump

Коротко и не прокомментируешь. Хочу обратить внимание вот на это: Trump's enemies aren't accusing him of being unfaithful to his wife -- they're calling him mentally impaired, unfit to govern, easily influenced by foreign masterminds such as Putin.

Враги Трампа - истеблишмент США, боятся того, что Путин будет влиять на него! Расскажет правду, что на Украине есть русские которых мы защищаем, что в Сирии, только правительственные войска (с нашей помощью) способных сохранить государство и справиться с ИГИЛ, Что у Америки и России нет противоположных интересов и что идиотизм американской элиты, что Россию надо обязательно уничтожить, так как РФ единственная страна способная уничтожить Америку - это реальный идиотизм, не давший собственно США ничего хорошего. Ну и т.д.

В общем я оптимистичен в отношении русско-американских отношений и вообще судеб мира.

promo inetmakers august 13, 2013 18:33 61
Buy for 10 tokens
Я много раз писал подобные статьи, но вот эта новость заставляет меня снова и снова возвращаться к этой теме.  Внимательно почитайте ее и старайтесь меняться. Да мы не такие как на Западе, для нас богатство и успех – это прежде всего внешние атрибуты: шикарная машина, одежда,…

Latest Month

Июль 2017
Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Разработано LiveJournal.com
Designed by Tiffany Chow